Workshop: Mindfulness & Heartfulness

Mykgjør kropp og sinn med yoga, massasje og egenkjærlighet. 

Søndag 29 september kl. 11.00 – 15:45.

Velkommen til en hjertevarmende workshop med fokus på mykhet, velvære og egenkjærlighet. Denne workshopen er spesielt for kvinner som ønsker å nære både kropp og sinn gjennom velgjørende praksiser. I løpet av dagen vil du få tilgang til ulike verktøy som støtter både kropp og sinn på en skånsom og lyttende måte. Vi vil utforske egenomsorg og møte oss selv med varme og omsorg, som en vei til å komme dypere hjem i både kropp og hjerte. 

For å støtte hvile og velvære vil jeg under de hvilende øvelsene bruke eteriske oljer og tilby lett massasje/jordende berøring til de som ønsker det.  

Program

Kl. 11:00–13:00: Mindfulness & heartfulness i praksis. Vi lander inn i kroppen med mykgjørende og lyttende yoga. 

Kl. 13:00–13:30: Pause med te, frukt og snacks (inkludert). Ta med egen lunsj. 

Kl. 13:30–15:30: Mindfulness & heartfulness i praksis, etterfulgt av hvilende yin-yoga med massasje og en guidet meditasjon i hvilende posisjon. 

Kl. 15:30–15:45: Felles avslutning i gruppen. 

Etter denne workshopen vil du ha opplevd en rekke praktiske øvelser som hjelper deg med å se deg selv med mer varme og omsorg. Du vil også ha utforsket hvordan mindfulness kan være en myk og lyttende bro hjem til kroppen. Verktøyene du får, vil kunne støtte deg i å oppleve hvile og velvære. 

Hjertelig velkommen

🧡

Ta med

Et åpent sinn 

Penn og papir 

Egen lunsj 

 

Hvor

Yoga4Alle, Eidsvågbakken 1, 

5105, Eidsvåg. 

Du finner oss i 2 etg, i Eidsvåg fabrikker. 

 

Investering

Medlemmer: 690,- 

Klippekort kunder: 790,- 

Ikke-medlemmer: 890,- 

 

Påmelding

Send en e-post til heidi.folkeseth@gmail.com, du vil få en bekreftelse om det er flere plasser igjen. Faktura blir sendt til din e-post og innbetalingen er din endelig påmelding og er bindene. (Skulle noe dukke opp, så kan du selge den videre til noen andre. Er det venteliste, så kan du selge den til den som er først i køen). 

Greit å vite: 
Alt utstyr er tilgjengelig. Rommet er stort og luftig, med infrarød varme, så vi har et lunt sted å hvile. Temperaturen vil være ca. 26 grader. Det er kort avstand til bussholdeplass og gode parkeringsmuligheter (gratis). Dørene åpner 20 min før start, kom senest 5 min før, da døren låses kl. 11:00. 

Categories: