Hot yoga etterfulgt av et forfriskende bad!

Fra og med neste uke, den 12. juni vil det være anledning til å ta seg en dukkert i sjøen etter Hot Yoga timene på mandag, tirsdag og torsdager. Vi har fått låne nøkkel til kaien hvor vi kan gå helt ut på nærmeste pir og stupe uti, eller som noen av oss kommer til å velge, hoppe eller gå ned via stigen som henger der.

Det er meldt 25 grader i solen i hele neste uke, men vi har ikke noen lokal måling av badetemperaturen på stedet. Men etter en hot yoga time vil nok alt føles deilig forfriskende.

Når du trener i varme, vil blodårene utvides og øke blodstrømmen til musklene. Dette kan hjelpe til med å øke oksygentilførselen og næringsstoffene til musklene, samt hjelpe til med å fjerne avfallsstoffer og giftstoffer fra kroppen. Påfølgende sjøbad kan hjelpe til med å redusere betennelse og øke hastigheten på restitusjonsprosessen etter trening.

Tilbudet er selvfølgelig helt frivillig, men vi håper mange vil ønske å prøve denne kombinasjonen sammen med oss. Dette er også en anledning til å bli litt bedre kjent med andre som du går på samme yogatime med.

Etter uken 12. til 15. juni vil vi vurdere, både med hensyn til været og interessen om vi forlenger tilbudet.

Hvis du ønsker å bli med

Ta med ditt badetøy og et egnet badehåndkle. Bytt gjerne til badetøy i vår garderobe, men ta med alle dine eiendeler ned til kaien, da yogastudioet låses og badestunden avsluttes ved kaien.

Categories: