Ja, det blir morgen-yoga!

Tusen takk til alle som svarte på vår spørreundersøkelse angående morgentime.

Det var kjekt å se at så mange tok seg tid til å svare på våre spørsmål og hyggelig å se at det var så stor interesse for en slik time. Derfor har vi lyst til å starte opp en slik morgen-yoga time første gang på tirsdag 19. september og deretter hver tirsdag morgen.

Kom og bli med og få en flott start på dagen!

Vinyasa Flyt time

Denne timen passer godt for deg som er litt kjent med yoga asanas (stillinger) fra før. Vi bruker inn- og utpust (ujjayi breath) til å flyte mellom stillingene. Og i løpet av timen er vi som regel innom alle de forskjellige kategorier av stillinger, som stående, tvist, balanse, for- og bakoverbøy osv. Hver time vil være ulik den neste, så for deg som liker variasjon er Vinyasa perfekt.

Benedikte ønsker deg varmt velkommen.

Starttidspunkt

I svarene som kom inn, var det to ulike tidspunkter som pekte seg ut som ønsket tid for timen, så derfor tenker vi at det i en prøveperiode blir satt opp et tidspunkt i partallsuker, og en annen tid i oddetallsuker.

  • Partallsuke første gang 19. sept. starter timen kl. 6:15 – 7:15
  • Oddetallsuke første gang 26. sept. starter timen kl. 6:45 – 7:45
  • NB: Studioet åpner kun 5-10 min. før timen starter!

Påmeldingsregler for morgentime

For alle våre kunder som er registrert i StudioBookings, du som har introduksjonstilbud, benytter dropp-inn timer, klippekort eller et av våre medlemskap kan reservere deg inn på timen som vanlig, MEN siden timen starter svært tidlig om morgenen, må vi ha litt andre regler som gjelder avmelding.

  • Vi minner om at kunder med klippekort vil bli trukket sitt klipp 4 timer timen starter
  • Kunder med medlemskap har ikke denne begrensningen

Men vi oppfordrer alle våre morgenfriske kunder, som de har reservert seg inn på timen, til å vurdere allerede kvelden før om de tenker å komme på timen neste morgen:

  • Frist for avmelding blir innen kl. 19:00 på mandag kveld

Slik kan instruktøren vite om timen skal bli avholdt.

Hvis det er færre enn 4 deltakere vil timen bli avlyst, og det må da være tid nok til å sende ut melding (mail+sms) til de som skal motta informasjon om at timen er kansellert.

Er du ny kunde

For nye kunder kan du enten registrere deg i vår App StudioBookings og kjøpe Dropp-inn time der. På den måten vil dere kunne booke time og vite at du har en reservert plass på timen.

Du kan også kjøpe Dropp-inn time via Vipps, men da må du enten gi oss beskjed via mail innen kl. 20.00 mandag kveld for å få reservert plass. Alternativt kan du stille morgenfrisk og ta sjansen på at det er en ledig plass og vise fram kvitteringen fra Vipps til din instruktør.

Vanlig pris for dropp-inn time er kr. 250,-.

Se ellers Yoga4Alle sin prisliste.

Categories: