Meningsmåling Hatha Yoga

Hatha yoga-timer.

Vi har forberedt en kort spørreundersøkelse om Hatha yoga-timene til Ingvild Sætre, og vil håper du vil ta deg tid til å komme med tilbakemeldinger, eller innspill.

Det er en kort undersøkelse og vi vil sette stor pris på om du benytter ca. 5 min. på å svare på denne. Følg denne linken for å åpne undersøkelsen: https://no.surveymonkey.com/r/YYPW9T5

Undersøkelsen er anonym, og dine svar vil kun benyttes som innspill og forbedring av timen og informasjonen vil dermed deles med gjeldende instruktør; Ingvild Sætre.

Du har kanskje prøvd Hatha yoga-timen, den står på timeplanen på onsdager kl. 19:50 – 20:50 eller du kan ha prøvd Rolig Hatha yoga når Ingvild har søndagstime fra kl. 19:30 – 20:45?

Om Hatha-timene

Hatha yoga-timen tilbyr en vakker harmoni mellom bevegelse og stillhet. Det er en metafor for livet selv, der balansen mellom handling og ro er nøkkelen. Akkurat som kroppen trenger hvile for å bevege seg smidig gjennom asanas, trenger vi også balanse i hverdagen for å møte livets utfordringer med klarhet og ro. Det er en invitasjon til å utforske denne symbiosen mellom «gjøre» og «være» både på yogamatten og i livet utenfor.»

Categories: