Yoga for seniorer

Yoga4Alle og Tonje Johannesen inviterer deg som er senior til et introduksjonskurs i yoga. Kurset strekker seg over 5 uker, og vil gå på mandager fra kl. 11.00 til 12.00.

Kjære seniorer,
Vi vil gjerne invitere deg til å delta på vårt yogakurs designet spesielt for seniorer. Dette kurset er utformet for å gi deg en trygg, avslappende og givende yogaopplevelse.

Yoga har en rekke helsefordeler som kan hjelpe deg med å opprettholde bevegelighet, styrke og balanse, redusere stress og forbedre søvnkvaliteten. Vi vil tilby en rekke yogaøvelser som vil bidra til å øke fleksibiliteten, styrken og kroppsbevisstheten.

Jeg er en erfaren yogainstruktør som vil veilede deg gjennom øvelsene og sørge for at du får en trygg og komfortabel opplevelse. Kurset vil være tilpasset til deltakernes nivå og ferdigheter, så uansett om du er en erfaren yogautøver eller nybegynner, vil du kunne dra nytte av kurset.

Du har også mulighet for å kunne bruke yogastol på kurset. Stolen gir ekstra støtte og stabilitet, noe som kan bidra til å redusere risikoen for skader og gjøre yoga øvelsene mer tilgjengelige.

Vi gleder oss til å møte deg på yogamatten og dele yogaens fordelaktige effekter med deg. Det blir også tid for litt sosialt med kaffe/te etter økten i vår koselige lounge.

Vennligst kontakt oss for påmelding og ytterligere informasjon.

Med vennlig hilsen
Tonje Johannesen

Priser på kurset og eventuelt rabatter.

Betal via Vipps til nr. 69 69 50 (Yoga4Alle), velg “Andre kjøp” og merk ditt kjøp med Yoga4Senior.
Hvis du vil benytte deg av klippekort, bli kunde hos oss og bestill via Appen: StudioBookings.
Hvis du er medlem, kontakt oss på mail for å få tilsendt din rabattkode.
Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Hvor:

Kurset foregår i Yoga4Alle’s sjarmerende studio på Eidsvåg; Eidsvågbakken 1, 5105 Eidsvåg. Du finner oss i 2. etasje litt langt innover gangen der.

Adkomst:

Parkering utenfor er gratis, bare pass på å parkere innenfor oppmerkede plasser. Er det veldig fullt kan du parkere borte ved Eidsvåg kirke sin parkering, da må du regne inn noen ekstra minutter for å spasere bort. Du finner heis opp til 2. etasje.

Hvis du tar buss går du av på busstoppet i Eidsvågsbunnen.

Betingelser:

Vi vil starte opp kurs-rekken når vi har 6 påmeldte deltakere.

Categories: