Dropp-inn timer i juli

Vi ønsker å invitere deg til våre avslappende drop-in yogatimer denne sommeren! Enten du er nybegynner eller erfaren yogi, er du velkommen til å bli med oss for å finne indre ro og styrke.

Som en spesiell sommergodbit tilbyr vi nå hele 30% avslag på våre dropp-in timer, slik at du kan nyte yogaens gleder til en redusert pris. Dette tilbudet var en suksess i juni, så vi har derfor valgt å fortsette med dette tilbudet ut juli.

Og hvis du har familie på besøk i ferien, anbefaler vi å ta dem med for å oppleve vårt koselige studio. La dem også få oppleve balanse, harmoni og velvære, og skape hyggelige sommerminner sammen.

Kom og bli med oss for å puste inn lykke, strekke ut kroppen og finne balanse denne sommeren! Vi holder åpent gjennom hele sommeren og har timer for enhver smak, se vårt program de neste ukene her:

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på matten!

Med zen-hilsener, alle oss i Yoga4Alle 

Betingelser for Dropp-inn timer

For å benytte deg av vårt sommertilbud, kan du enkelt registrere deg i vår App Studiobookings, se info her: Bli kunde. Kjøp din Dropp-inn time der, og husk å legge inn Promokoden “DRINN24” for å få din rabatt! Og voilá, så reserverer vi en matte for deg!

En Dropp-inn time varer i 14 dager etter at du har kjøpt den, og kan benyttes for å delta på alle timer på vårt sommerprogram.

Hvis du har booket deg på en time, som du senere må avbooke deg fra, så husk å gjøre dette minst 4 timer før timen starter, ellers blir timen regnet som benyttet.

Hvis en time må avlyses på grunn av for få påmeldte (må være minst 4 personer påmeldt), får en tilbake sin Dropp-inn time som kan benyttes ved en senere anledning.

Ubenyttede Dropp-inn timer refunderes ikke.

Categories: