Sommertimeplan Uke 29

Vi i holder åpent i hele sommer og ønsker velkommen til våre yogatimer. Bildet over viser hvilke timer vi har plan for i uke 29, fra 15. til 21. juli.

Da er Fredik Sissener tilbake fra sin ferie og er klar med Hot Yoga for dere på mandag!

Denne uken blir den siste uken vi har med oss alle våre tre eminente vikar-instruktører. Har du ikke prøvd en av timene deres ennå, ja, da har du gått glipp av noe. Les mer om hver instruktør på de tre linkene;

Heidi Folkeseth,

Anja Sletteland &

Kjersti Hofstad Nøvik

Oppdatert timeplan finner du i StudioBookings, du er hjertelig velkommen til å booke deg inn på timer. Husk at du kan reservere din matte inntil 5 dager før timen står på programmet.

Du kan også ta med venner og familie som kommer på besøk i sommer, vi utvider vårt sommertilbud på Dropp-inn timer til å vare også ut hele juli:

Vi oppfordrer deg til å booke minst 4 timer før timen, så vet vi at det kommer nok kunder til å avholde timen. Avgjørelse om avlysning av time tas ca. 3.5 time før timen avholdes.

Nå i sommermånedene juni og juli vil avlyse hvis det er færre en 4 deltakere på timen. (Vanligvis avlyses det når det er mindre enn 5 på timen).

Categories: