Juletilbud – 50% på Dropp-inn time

Ja du hørte riktig, nå har vi 50% avslag på Dropp-inn time på alle timer på programmet fram til 31.12.23!

Så langt det er plass så klart, derfor må vi be om at du registrerer deg i vår app StudioBookings (som beskrevet her på vår webside). På den måten kan du kjøpe dropp-inn timer helt enkelt, og vite at du får reservert ledig plass når du booker timen.

Benytt Promokoden: XMAS23 og få 50% avslag på prisen, normalt kr. 250,-, du betaler kr. 125,-. Du kan benytte dette tilbudet 1 gang per time som står i programmet. Så du kan benytte tilbudet omatt neste time, og neste dag! Og hvis du vil ta med slektninger og venner, så kan de registrere seg i appen for å benytte tilbudet tilsvarende*.

Vi ønsker deg velkommen til fine yogatimer i førjulstid og romjulen – sett av litt tid til deilige yogatimer og en rolig stund for deg og dine sammen med våre flinke instruktører.

Regler for booking og av-booking av timer

Det kan være verdt å merke seg våre påmeldingsregler som gjelder for booking av timer i StudioBookings. Det er lett å huske på, bare tenk på tallet 4!

Når du booker deg på en time, vil ditt klipp (= 1 Dropp-inn time) vil bli trukket fra din bruker.

Hvis du ønsker å av-booke deg på timen fordi noe kom i veien, så trykker du på Booking knappen (som har fargen oransje) en gang til, og vips så er du ikke lenger påmeldt. Hvis du gjorde dette før 4 timer reglen trer i kraft, så har du ditt klipp til gode og du kan benytte Dropp-inn timen din på neste time.

Du kan ikke melde deg av timen etter at det er kortere enn 4 timer til timen starter, da er klippet ditt brukt opp.

Og en siste ting, hvis du lurer på om du skal komme på yoga, så husk å melde deg på før 4 timer før timen, i tilfelle det ikke er så mange som kan komme den dagen, og da tar vi avgjørelsen om å holde timen eller ikke omtrent på den “4-timer-før-tida“.

En Dropp-inn time har varighet i 14 dager fra den dagen du kjøpte den. Hvis du velger å kjøpe flere dropp-inn timer samtidig må du sjekke at Promo-koden fortsatt gir deg 50% rabatt på hele beløpet. I en hektisk førjulstid har ikke vi i redaksjonen rukket å teste alle eventualiteter!

* Registeringen medfører ingen forpliktelser og en kan når som helst be om å bli slettet fra vårt register (som er koplet til appen StudioBookings).

Categories: