Velkommen til yogakurs for menn

Etter de tidligere yoga kurs for menn med Fredrik Sissener, har vi fått vi mange flotte tilbakemeldinger. Derfor har vi bestemt oss for å fortsette dette fine tilbudet for menn som trenger å komme mer i kontakt med kroppen sin.  

Oppstart 15. jan. 2024

Vinterens kurs handler om å bygge relasjon til pusten, gjøre øvelser som styrker deg og lærer deg kunsten å slappe av. Hver time vil ha pusteøvelser og oppvarming, deretter følger et tema, som for eksempel hoften, ryggen, skuldre, for å gi en større forståelse av kroppen. Igjennom de 8 ukene kurset strekker seg over, vil du få en god forståelse for hvorfor vi trener yoga og du vil merke en stor forskjell i kropp og sinn. Som tilbakemeldingene sier, du vil etter hver time gå ut med en god følelse i kroppen og føle at du er i kontakt med deg selv!

Om underviser

Din underviser, Fredrik Sissener, har i snart et tiår lært fra seg kunsten i å mestre sin egen kropp gjennom yoga terapi. Etter et kurs som dette kan du være helt trygg på at du ikke bare vil bli klokere på hva din kropp trenger, men også bli inspirert til å starte en ny hverdag. Fredrik gir plass til at hver deltager er forskjellig og vil tilpasse dette for deg som deltager ved å kunne gi varierte måter å møte hver øvelse på, så den passer deg og der du er i prosessen.

Her kan du melde deg på

Nytt kurs starter 15. januar, og vil gå 8 ganger fram til 4 mars. Vi har åpnet for påmelding, benytt linken til å sende oss en mail med din påmelding! Det er p.t. ledige plasser på kurset.

Hvis du ønsker å komme og prøve om dette er noe for deg, så kan du benytte deg av en dropp-inn time første gangen og så melde deg på resten av kurset etter prøvetimen. Du får selvsagt litt reduksjon i pris hvis du gikk glipp av første kursdag(er).

Oversikt over priser finner du på våre websider.

Det eneste du trenger for å delta er å melde deg på kurset på mail til Yoga4Alle.

Praktiske detaljer

Kurset går hver mandager fra klokken 17.15 til 18.15

Temperaturen i studioet vil være rundt 25 grader

Alt av utstyr og matter finner du i våre lokaler som du står fritt til å benytte deg av til timene.

Du finner oss i Eidsvåg Fabrikker, Eidsvågbakken 1, 2 etasje.

Det er gratis parkering utenfor lokalene, benytt oppmerkede plasser.

Categories: