Psst! Lørdagstimen bytter tidspunkt

Velkommen til ny instruktør

Vi ønsker velkommen en ny instruktør i Yoga4Alle. Hun heter Benedikte Vedå Drivenes og du har kanskje møtt henne på time her hos oss. Hun har kurs i “Alignment Based Vinyasa”, hvor det er fokus på hvordan vi plasserer kroppen i ulike stillinger.

Skadeforebyggende Vinyasa Flow

Benedikte vil i første omgang sette opp én time som vi har kalt Skadeforebyggende Vinyasa Flow. Denne timen egner seg både for deg som er nybegynner i forhold til Yoga, men også for deg som har praktisert tidligere. Du vil lære detaljer om hvordan ulike stillinger kan utføres for å være skadeforebyggende, slik at du får mest ut av stillingen, og på en trygg måte. Pusten benyttes for å flyte mellom de ulike stillingene.

I starten av timen går vi igjennom hvordan man kan forebygge de vanligste slitasjeskadene i yoga. Resten av timen vil ha fokus på Vinyasa flyt, hvor vi både styrker og strekker kroppen.

Førstkommende lørdag, 17. juni fra kl. 09:00 – 10:45

Du booker timen via StudioBookings. Er du ny kunde, sjekk ut vårt sommertilbud!

Er du en av våre trofaste kunder, merk deg at timen har fått ny tid, mange ønsket en litt tidligere start på denne timen. Husk at det er lurt å melde seg på innen kvelden før her, så vi vet om timen skal avholdes.

Velkommen til lørdagstime!

Categories: