Sommervikar – Heidi Folkeseth

Om Heidi

Heidi startet sin yogareise i 2012 med meditasjon og har undervist yoga siden 2017. I dag jobber hun fulltid som yogalærer. Hennes største intensjon som lærer, er å skape et trygt rom for deg å regulere ditt nervesystem & skape rom for selvmedfølelse i praksisen. Hun guider deg gjennom timene med ulike verktøy fra yoga tradisjonen, Mindfulness, samt andre regulerende øvelser, med hensikt å bringe oppmerksomheten fra hode og hjem i kroppen.  

Heidi vil være vikar hos oss og undervise én Yin yoga time på fredager og én yoga time på søndager i ukene 27 til 29.

Yin med Heidi

Yin er en terapeutisk yogaform, hvor hver stilling holdes over en lengere tid, alt fra 3-5 minutter. Ved å hvile inn i stillingene over lengere tid, gir vi dypt bindevev en sjanse til å slappe og bli mer elastisk gjennom tid og mild belastning. Timen er rolig og meditativ med fokus på mindfulness, restitusjon/stressreduksjon & selvmedfølelse. 

Som utdannet kroppsbehandler, bruker jeg også jordende berøring/lett massasje, med hensikt å støtte hvile, velvære & stressreduksjon (valgfritt og ta imot dette). 

Passer alle nivåer.  

Velkommen som du er. 

Begge timene har 75 minutters varighet, kom og bli med og nyt!

Heidis bakgrunn

Heidi har bred utdanning innenfor yoga, nedenfor ser du et utdrag av hennes kompetanse.

– Bachelor i livsstilsendring og folkehelse v/Høyskolen Kristiania. Avsluttende oppgave omhandlet “Yoga & stressreduksjon” 

– 500 timer yogautdannelse m/Flow State yoga institute 

– 50 timer Bhakti Yogautdannelse m/Audrey Sarquilla 

– Ett års utdannelse i Traumesensitiv kroppsterapi 

– Introduksjonskurs i SE-terapi (traumesensitiv terapi) 

– 100 timers Mindful yoga m/Jonathan Weber 

Categories: