Yoga4Alle får ny e-post & nyhetsbrev

Vi i Yoga4Alle bestreber oss på å være tilgjengelig for våre kunder og svare raskt på alle spørsmål og henvendelser. Nå har vi endelig fått ta i bruk vår nye kontaktmail som er mer i stil til vårt firmanavn, og du når oss på følgende e-post: kontakt@yoga4alle.no

Samtidig starter vi opp en ny nyhetsbrev som er i tråd med gjeldende GDPR regler. Hvorfor skal jeg melde meg på den tenker du? Vel, det vil være på vårt nye nyhetsbrev du først vil motta gode tilbud og gi deg et lite forsprang til å melde deg på våre events, workshops eller pop-up timer.

Benytt da skjemaet nedenfor til å melde deg på!

Og hvis du legger igjen informasjon om din fødselsdag, kan du motta en hyggelig overraskelse på bursdagen din fra oss i Yoga4Alle. Dette siste er selvsagt helt frivillig, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når du selv ønsker det.

Nyhetsbrev fra StudioBookings vil dermed fases ut, slik at mail direkte fra denne kun vil benyttes til å sende meldinger angående dine bookinger, endringer på time, om du har “late cancel’s”, eller har fått plass på venteliste.

Mottar du ingen slike mail som vi nevner her, da kan det være at du har en gammel e-post registrert i appen. Bare ta kontakt om du ønsker å oppdatere den.

Og om du ønsker å komme i kontakt med meg direkte som før, benytt gjerne min splitter nye e-post: Hilde@yoga4alle.no.


Meld deg på Yoga4Alle sitt nyhetsbrev

* indicates required
/( mm / dd )
Få en overraskelse på din fødselsdag fra oss!

Intuit Mailchimp

Categories: