Yoga kurs for menn — Vårstart 

Vi fortsetter suksessen med yoga for menn og gjør oss klar for 8 nye uker!

Oppstart 18. mars 2024

Den nye runden starter mandag 18. Mars og løper til den 20. Mai, med start 17:15 til 18:15, studiet vil være åpent 30 minutter før timen starter og det er dusj muligheter i lokalet for de som trenger det etter timen.  

De neste 8 ukene vil handle om å bygge kjernemuskulatur, finne mer smidighet og ikke minst få mer kontroll på balansen. Sammen med dette vil det selvfølgelig være variert trening og et fokus på mestre pusten. 

Om underviser

Din underviser, Fredrik Sissener, har i snart et tiår lært fra seg kunsten i å mestre sin egen kropp gjennom yoga terapi. Etter et kurs som dette kan du være helt trygg på at du ikke bare vil bli klokere på hva din kropp trenger, men også bli inspirert til å starte en ny hverdag. Fredrik gir plass til at hver deltager er forskjellig og vil tilpasse dette for deg som deltager ved å kunne gi varierte måter å møte hver øvelse på, så den passer deg og der du er i prosessen.

Her kan du melde deg på

Nytt kurs starter 18. mars, og vil gå 8 ganger fram til 20 mai.

OBS! Mandag den 1/4 vil frafalle på grunn av påske og mandag den 22/4 vil dessverre frafalle fordi Fredrik er på reise. 

Hvis du kjenner noen som trenger en ny start på treningshverdagen, send oss en mail på så vil vi sende dem en invitasjon, benytt Påmeldings-knapp nedenfor. 

Hvis du ønsker å komme og prøve om dette er noe for deg, så kan du benytte deg av en “Yoga4Menn Dropp-inn time” første gangen og så melde deg på resten av kurset etter prøvetimen. Kurset har få plasser igjen, så vær rask å sikre din plass! 

Oversikt over priser finner du på våre websider.

Praktiske detaljer

Kurset går hver mandager fra klokken 17.15 til 18.15

Temperaturen i studioet vil være rundt 25 grader

Alt av utstyr og matter finner du i våre lokaler som du står fritt til å benytte deg av til timene.

Du finner oss i Eidsvåg Fabrikker, Eidsvågbakken 1, 2 etasje.

Det er gratis parkering utenfor lokalene, benytt oppmerkede plasser.

Categories: