Artikkel i Åsane Tidende

Hilde ville ikke miste yogastudioet i nærmiljøet – da tok hun saken i egne hender

Av Erik Madsen, erik@aasanetidende.no

Morvikdamen ringte selv den tidligere eieren da hun hørte at de måtte selge eller legge ned: – Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ende opp med å eie mitt eget studio.

Det sier Hilde Martinussen, som først og fremst var en ivrig bruker av yogastudioet i Eidsvåg. 

– Jeg har trent på dette studioet det siste året og var veldig glad for at det endelig var kommet et bra tilbud ikke langt unna der jeg bor. Jeg brukte det mye og følte meg hjemme der, sier Martinussen. 

Det var Eidsvåg-damen Irene Laukli som skapte Pure Hot Yoga i Eidsvåg fabrikker tilbake i 2018. Etter flere gode år i hjertet av Eidsvåg med stor interesse og økende medlemstall, ble pandemien starten på en nedtur. Senteret måtte stenges i lange perioder. Kundene uteble, og til slutt kunne nedleggelse være eneste løsning.

– Hadde funnet studioet i mitt hjerte

Da kom tilbudet fra treningssenteret Studio Nor og Yoga Nor, som er en del av Sprek og Blid-kjeden i Knarvik, som tok over Pure Hot Yoga i Eidsvåg 1. mai 2021.

Heller ikke de klarte å snu trenden og skape vekst, og ønsket å selge seg ut sent i 2022.

– Det kom melding om at de tidligere eierne måtte legge ned da de hadde hatt sine utfordringer med kostnader, spesielt knyttet til strømutgifter. Da tenkte jeg bare at det var veldig trist. Jeg hadde endelig funnet yogastudio i mitt hjerte, sier Hilde Martinussen videre. 

Les mer i Åsane Tidende.

Teksten ovenfor er gjengitt med tillatelse fra Åsane Tidende.

Categories: