Yoga for menn – Verktøyet for et bedre liv

Yoga4alle og Fredrik Sissener ønsker å invitere deg som mann til kurset yoga for menn — verktøyet for et bedre liv. Kurset strekker seg over 8 uker, med oppstart onsdag 22. feb 2023 og varer i en time fra 16:45.

Hei Folkens,

Mitt navn er Fredrik Sissener, først vil jeg gjerne dele at du er modig som vurderer yoga og at jeg kan garantere deg at hvis du deltar på dette kurset, vil du finne muligheten for noen fantastiske forandringer i livet. Da jeg startet med yoga i 2011 visste jeg ikke at det ville bli en så stor del av livet mitt. Men etter kort tid kunne jeg se resultater og følte at livet fikk et stort løft. Da jeg ble utdannet yogalærer var det som det mest naturlige å gi det videre, og etter 8 år med undervisning er jeg så glad for å se det yoga gjør for folk og ikke minst den gleden folk har av undervisningen.

Yoga for menn handler om at jeg har håndplukket øvelser som passer til menn, mer smidighet, utholdenhet og fokus. Kurset skal handle om kroppen og pusten, og i enden av kurset vil du kunne mestre hvordan pusten og kroppen jobber best sammen. Sammen med dette jobber vi for å styrke dine muskler, finne fleksibiliteten tilbake, på den måten vil smerter og ubehag naturlig avta.

Beste hilsen, Fredrik Sissener

Pris:

Priser på kurset og eventuelt rabatter.

  • Betal via Vipps til nr. 69 69 50 (Yoga4Alle), velg “Andre kjøp” og merk ditt kjøp med Yoga4Menn
  • Hvis du vil benytte deg av klippekort, bestill via Appen: StudioBookings og velg f.eks. produktet “Klippekort 10 ganger”, og deretter kan du melde deg på kurset “Yoga4Menn” som er satt opp i programmet kl. 16.45 på onsdag 22. feb.
  • Hvis du er medlem, kontakt oss på mail for å få tilsendt din rabattkode

Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Hvor:

Kurset foregår i Yoga4Alle’s sjarmerende studio på Eidsvåg; Eidsvågbakken 1, 5105 Eidsvåg. Du finner oss i 2. etasje litt langt innover gangen der.

Adkomst:

Parkering utenfor er gratis, bare pass på å parkere innenfor oppmerkede plasser.

Hvis du tar buss går du av på busstoppet i Eidsvågsbunnen.

Betingelser:

Kurset vil kun bli avholdt hvis det blir minst 8 deltakere påmeldt.

Categories: