Sommertimeplan Uke 28

Vi holder åpent i hele sommer og ønsker velkommen til våre yogatimer. Bildet over viser hvilke timer vi har plan for i uke 28, fra 8. til 14 juli.

Denne uken har vi med oss våre vikar-instruktører, og vi svært glade for at de ønsker å gi våre kunder flotte yoga-timer nå i juli. Har du ikke prøvd en av timene deres ennå, ja, da har du gått glipp av noe. Les mer om hver instruktør på de tre linkene;

Heidi Folkeseth,

Anja Sletteland &

Kjersti Hofstad Nøvik

Oppdatert timeplan finner du i StudioBookings, du er hjertelig velkommen til å booke deg inn på timer. Husk at du kan reservere din matte inntil 5 dager før timen står på programmet.Du kan også ta med venner og familie som kommer på besøk i sommer, vi utvider vårt sommertilbud på Dropp-inn timer til å vare også ut hele juli:

Vi oppfordrer deg til å booke minst 4 timer før timen, så vet vi at det kommer nok kunder til å avholde timen. Avgjørelse om avlysning av time tas ca. 3.5 time før timen avholdes.

Nå i sommermånedene juni og juli vil avlyse hvis det er færre en 4 deltakere på timen. (Vanligvis avlyses det når det er mindre enn 5 på timen).

Categories: